Uz ljubaznost i prijatnu atmosferu učinićemo da vaša poseta stoma-tologu postane prijatno iskustvo.

DENTART
Dumidran bb, Tivat 85320
Crna Gora

Telefoni:
+382 69 358 322
+382 69 047183
+382 32 671 120
E-mail:
 

Za vaš zdrav i lijep osmijeh!
Stomatološka klinika DENTART

Dentalni turizam

Nažalost, stomatološki problemi su realnost, a pored bola, često iziskuju i visoke troškove, u većini država sveta. Zato, probleme sa zubima želimo što pre da zaboravimo. Međutim, ne mora biti tako – moguće je, stručnim zahvatima, vrhunskom terapijom i negom, ublažiti i odagnati bol, i rešiti problem.

Moguće je i vaš zdrav i lep osmeh učiniti što jeftinijim, a i dalje visoko kvalitetnim.

A pored svega toga, moguće je i učiniti da rešavanje svojih stomatoloških problema pamtite dugo – kao deo jednog prijatnog iskustva.

Ukoliko poklonite poverenje ordinaciji DENTART u vašu stomatološku terapiju uk ljučićemo dozu lepota Mediterana, more, sunce, prelepu prirodu, mnoštvo sadržaja i visokokvalitetnu turističku i ugostiteljsku ponudu.

Ako imate za cilj kvalitetno zbrinjavanje svojih zuba, po prihvatljivim cenama, u prelepom ambijentu najlepšeg zaliva na Jadranu, mi smo tu da vam pomognemo.

Rukovodimo se najnovijim saznanjima na polju stomatologije, a koristimo modernu opremu i materijale zadnjih generacija.

Uz vrhunsku stomatološku uslugu nudimo vam i smeštaj u malom porodičnom hotelu Villa Royal, u blizini mora (50m), nedaleko od centra grada (250m) i međunarodnog aerodroma (2km). Hotel poseduje vrhunski internacionalni  restoran, bar i sopstvenu plažu. U mogucnosti smo i da organizujemo prevoz od aerodroma do hotela, kao i do ordinacije, a na zahtev pacijenata organizujemo i ture razgledana prirodnih, kulturnih i istorijskih znamenitosti sa profesionalnim vodičem.

Sve što vi trebate da uradite je da snimite ortopantomografski snimak vilica i zajedno sa popunjenim formularom koji možete učitati ovde pošaljete na našu e-mail adresu. U najkračem roku ćemo napraviti i poslati vam vaš lični plan terapije i spisak svih troškova.

Da vaš zdrav i lep osmeh bude isplativa investicija i nezaboravno putovanje – ordinacija DENTART, Montenegro.

DENTART
Dumidran bb, Tivat 85320
Crna Gora
Telefoni: +382 69 358 322
+382 69 047183
+382 32 671 120
E-mail: