Uz ljubaznost i prijatnu atmosferu učinićemo da vaša poseta stoma-tologu postane prijatno iskustvo.

DENTART
Dumidran bb, Tivat 85320
Crna Gora

Telefoni:
+382 69 358 322
+382 69 047183
+382 32 671 120
E-mail:
 

Za vaš zdrav i lijep osmijeh!
Stomatološka klinika DENTART

O nama

Stomatološka ordinacija DENTART od svog osnivanja 2007. godine pruža stručne i profesionalne usluge velikom broju zadovoljnih pacijenata. Prateći najmodernije trendove u stomatologiji i neprestano stručno, kadrovski i tehnološki usavršavajući svoju uslugu, ordinacija DENTART se etablirala kao visokokvalitetna ordinacija koja uspešno rešava i najkomplikovanije stomatološke probleme.

Naš tim

Stručni tim stomatološke ordinacije DENTART sačinjavaju medicinski profesionalci koji svojim obrazovanjem, iskustvom, visokim standardima i stalnim usavršavanjem ispunjavaju sve profesionalne, zakonske i etičke preduslove uspešnog praktikovanja kliničke stomatologije.

Ovo potvrđuje veliki broj uspešno rešenih stomatoloških problema, a garantuju više nego zadovoljni pacijenti.

Dr. Sandra Stanišić rođ. Alavanja,
doktor stomatologije
(12.06.1972. Zadar, Hrvatska)

Osnovnu školu i tri razreda matematičke gimnazije završila je u Zadru, Hrvatska, a četvrtu godinu u Kaliforniji u SAD. Stomatološki fakultet završava u Beogradu, a stručni staž u Domu Zdravlja u Tivtu i Kliničko bolničkom centru u Podgorici. Posjeduje i završen kurs iz Implantologije i Mezoterapije, kao i niz sertifikata sa brojnih stručnih Kongresa i Simpozijuma.

Pet godina je radila u Domu zdravlja u Tivtu, godinu dana u privatnoj ordinaciji, a svoju privatnu praksu...ordinaciju Dentart osniva 2007. godine u Tivtu, Crna Gora.
Dr. Bojana Stilet,
doktor stomatologije
(07.06.1981. Kotor, Crna Gora)

OŠ u Grblju, Gimnazija u Kotoru, Stomatološki fakultet u Beogradu.

Lekarski staž u "Zavodu za zaštitu zdravlja radnika železnice" u Beogradu.

U ordinaciji Dentart radi od novembra 2011. godine.
Jelena Mijović,
stomatološka sestra
(16.09.1980. Benkovac, Hrvatska)

Srednja medicinska škola u Podgorici - smjer medicinska sestra/tehničar, pedijatrijska sestra/tehničar.

Godinu dana radnog iskustva u OB Kotor, pet godina u Urgentnom Centru Beograd, Koronarna jedinica.

U ordinaciji Dentart radi od 2007. godine.

U ordinaciji je zaposleno tri lekara koji svojim stručnim znanjem pokrivaju sve oblasti u stomatologiji. Kao i dve stomatološke sestre koje svojom profesionalnom asistencijom osiguravaju besprekornost usluge i visok komfor i komoditet pacijenata. Dobra organizacija, timski rad uz razmenu ideja i praktična raspodela posla, samo su neki od prepoznatljivih kvaliteta stručnog tima stomatološke ordinacije DENTART. Zavisno od zahteva i složenosti stomatološke intervencije, ordinacija DENTART angažuje i renomirane stručnjake u svim specijalističkim oblastima stomatologije.

Naša oprema

Lokacija

Stomatološka ordinacija DENTART nalazi se u Crnoj Gori, u Tivtu gradu na obali predivnog Bokokotorskog zaliva, najlepšeg zaliva u Jadranskom moru. Klinika je od međunarodnog aerodroma udaljena 5 minuta hoda, koliko treba i do mora. Do autobuske stanice i centra Tivta sa svim turističkim, privrednim i ugostiteljskim sadržajima, treba desetak minuta hoda, a tu je i najmoderniji kompleks marina u ovom delu mediterana, luka i odmaralište Porto Montenegro.

Hoteli SPLENDIDO i Vila ROYAL, koji su deo aranžmana DENTALNOG TURIZMA koje nudi ordinacija DENTART, nalaze se na desetak minuta hoda.

U sklopu objekta u kom je ordinacija DENTART, nalazi se i kafe bar sa letnjom baštom.

Za pouzdane rezultate pored stručnih znanja neophodna je upotreba kvalitetne opreme i stomatološkog materijala. Ordinacija poseduje dve terapeutske stolice, rtg, suvi sterilizator, autoklav, lampu za izbjeljivanje zuba, uv sterilizator, sauger, tri lampe za polmerizaciju, pakerica, destilator, mikser za kapsulirani materijal... Ordinacija je opremljena najsavremenijim instrumentima i predstavlja kompaktnu celinu za izvođenje svih stomatoloških zahvata, a u lečenju se koriste najkvalitetniji materijali renomiranih svetskih proizvođača koji omogućavaju lečenje najsloženijih oboljenja orofacijalne regije.

Materijali i oprema koje koristimo odabrani su na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stroge selekcije u cilju pružanja dugoročno predvidivih i kvalitetnih rezultata.

Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala, što garantuje potpunu sigurnost pacijenata i uspešan stomatološki tretman.

DENTART
Dumidran bb, Tivat 85320
Crna Gora
Telefoni: +382 69 358 322
+382 69 047183
+382 32 671 120
E-mail: