Dentalni turizam

Nažalost, stomatološki problemi su realnost, a pored bola, u većini država svijeta, često iziskuju i visoke troškove. Zato, probleme sa zubima želimo što prije da zaboravimo. Međutim, ne mora biti tako – moguće je, stručnim zahvatima, vrhunskom terapijom i njegom, ublažiti i odagnati bol, i rješiti problem.

Moguće je i vaš zdrav i lijep osmjeh učiniti što jeftinijim, a i dalje visoko kvalitetnim.

Pored svega toga, moguće je i učiniti da rješavanje svojih stomatoloških problema pamtite dugo – kao dio jednog prijatnog iskustva.

Ukoliko poklonite povjerenje ordinaciji DENTART u vašu stomatološku terapiju uključićemo dozu ljepota Mediterana, more, sunce, preljepu prirodu, mnoštvo sadržaja i visoko kvalitetnu turističku i ugostiteljsku ponudu.

Ako imate za cilj kvalitetno zbrinjavanje svojih zuba, po prihvatljivim cijenama, u preljepom ambijentu najljepšeg zaliva na Jadranu, mi smo tu da vam pomognemo.

Rukovodimo se najnovijim saznanjima na polju stomatologije, a koristimo modernu opremu i materijale zadnjih generacija.

Uz vrhunsku stomatološku uslugu nudimo vam i smještaj u malom porodičnom hotelu Villa Royal, u blizini mora (50m), nedaleko od centra grada (250m) i međunarodnog aerodroma (2km). Hotel poseduje vrhunski internacionalni  restoran, bar i sopstvenu plažu.

U mogućnosti smo i da organizujemo prijevoz od aerodroma do hotela, kao i do ordinacije, a na zahtev pacijenata organizujemo i ture razgledana prirodnih, kulturnih i istorijskih znamenitosti sa profesionalnim vodičem.

Sve što vi trebate da uradite je da snimite ortopantomografski snimak vilica i zajedno sa popunjenim formularom koji možete učitati ovdje pošaljete na našu e-mail adresu. U najkraćem roku ćemo napraviti i poslati vam vaš lični plan terapije i spisak svih troškova.

Da vaš zdrav i lijep osmjeh bude isplativa investicija i nezaboravno putovanje – ordinacija DENTART, Tivat, Montenegro.