O nama

Stomatološka ordinacija DENTART od svog osnivanja 2007. godine pruža stručne i profesionalne usluge velikom broju zadovoljnih pacijenata. Prateći najmodernije trendove u stomatologiji i neprestano stručno, kadrovski i tehnološki usavršavajući svoju uslugu, ordinacija DENTART se etablirala kao visokokvalitetna ordinacija koja uspješno rješava i najkomplikovanije stomatološke probleme.

Naš tim

Stručni tim stomatološke ordinacije DENTART sačinjavaju medicinski profesionalci koji svojim obrazovanjem, iskustvom, visokim standardima i stalnim usavršavanjem ispunjavaju sve profesionalne, zakonske i etičke preduslove uspješnog praktikovanja kliničke stomatologije.

Ovo potvrđuje veliki broj uspješno rješenih stomatoloških problema, a garantuju više nego zadovoljni pacijenti.

U ordinaciji su zaposlena dva doktora stomatologije koji svojim stručnim znanjem pokrivaju sve oblasti u stomatologiji, kao i jedna stomatološka sestra koja svojom profesionalnom asistencijom osigurava besprekornost usluge i visok komfor i komoditet pacijenata. Dobra organizacija, timski rad uz razmjenu ideja i praktična raspodjela posla, samo su neki od prepoznatljivih kvaliteta stručnog tima stomatološke ordinacije DENTART. Zavisno od zahtjeva i složenosti stomatološke intervencije, ordinacija DENTART angažuje i renomirane stručnjake u svim specijalističkim oblastima stomatologije.

 • Dr Sandra Stanišić
  Dr Sandra Stanišić
  doktor stomatologije
  Dr Sandra Stanišić
  Dr Sandra Stanišić
  doktor stomatologije

  Dr. Sandra Stanišić rođ. Alavanja, doktor stomatologije

  Osnovnu školu i tri razreda matematičke gimnazije završila je u Zadru, Hrvatska, a četvrtu godinu u Kaliforniji u SAD. Stomatološki fakultet završava u Beogradu, a stručni staž u Domu Zdravlja u Tivtu i Kliničko bolničkom centru u Podgorici. Posjeduje i završen kurs iz Implantologije i Mezoterapije, kao i niz sertifikata sa brojnih stručnih Kongresa i Simpozijuma.

  Pet godina je radila u Domu zdravlja u Tivtu, godinu dana u privatnoj ordinaciji, a svoju privatnu praksu, ordinaciju Dentart osniva 2007. godine u Tivtu, Crna Gora.

 • Dr Zorica Popović
  Dr Zorica Popović
  opšti stomatolog
  Dr Zorica Popović
  Dr Zorica Popović
  opšti stomatolog

  Završila Opštu Gimnaziju u Tivtu, a zatim 2018. i studije stomatologije na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

  Pripravnički staž završila je na Stomatološkoj poliklinici i u PZU „Dr Šobić“ u Podgorici.

  U ordinaciji DENTART radi od 2019. godine.

 • Milica Lutovac Radonjić
  Milica Lutovac Radonjić
  stomatološka sestra
  Milica Lutovac Radonjić
  Milica Lutovac Radonjić
  stomatološka sestra

  Završila Srednju medicinsku školu u Beranama, smjer zubno-stomatološka sestra tehničar.

  2019. završila Fakultet za menadžment Herceg Novi, smjer Finansije, računovodstvo i bankarstvo.

  Pripravnički staž završila u ordinaciji Dentart, Tivat, gdje je u stalnom radnom odnosu.

Naša oprema

Za pouzdane rezultate pored stručnih znanja neophodna je upotreba kvalitetne opreme i stomatološkog materijala. Ordinacija posjeduje tri terapeutske stolice, rtg, suvi sterilizator, autoklav, lampu za izbjeljivanje zuba, uv sterilizator, sauger, tri lampe za polmerizaciju, pakerica, destilator, mikser za kapsulirani materijal… Ordinacija je opremljena najsavremenijim instrumentima i predstavlja kompaktnu cjelinu za izvođenje svih stomatoloških zahvata, a u liječenju se koriste najkvalitetniji materijali renomiranih svjetskih proizvođača koji omogućavaju liječenje najsloženijih oboljenja orofacijalne regije.

Materijali i oprema koje koristimo odabrani su na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stroge selekcije u cilju pružanja dugoročno predvidivih i kvalitetnih rezultata.

Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala, što garantuje potpunu sigurnost pacijenata i uspješan stomatološki tretman.

Lokacija

Stomatološka ordinacija DENTART nalazi se u Crnoj Gori, u Tivtu gradu na obali predivnog Bokokotorskog zaliva, najljepšeg zaljeva u Jadranskom moru. Klinika je od međunarodnog aerodroma udaljena 5 minuta hoda, koliko treba i do mora. Do autobuske stanice i centra Tivta sa svim turističkim, privrednim i ugostiteljskim sadržajima, treba desetak minuta hoda, a tu je i najmoderniji kompleks marina u ovom djelu Mediterana, luka i odmaralište Porto Montenegro.

Hoteli SPLENDIDO i Vila ROYAL, koji su dio aranžmana DENTALNOG TURIZMA koje nudi ordinacija DENTART, nalaze se na desetak minuta hoda.

U sklopu objekta u kom je ordinacija DENTART, nalazi se i kafe bar sa ljetnjom baštom.